Društvo kaktusara Srbije
 


  Početna
 
O nama
Učlanjivanje
Aktivnosti
Novosti
Literatura

 

  

 
       Чланство у друштву је слободно. Степен образовања и ниво знања о биљкама није значајан. Међу нама има и школованих ботаничара али и људи сасвим других, неботаничких професија и најразличитијег степена образовања. Наши су чланови и искусни, дугогодишњи одгајивачи кактусаса са веома богатим збиркама и лепо уређеним стакленим баштама али и они други, једноставно љубитељи, који имају по неколико биљака на свом балкону или прозору. У уверењу да и једни и други воле своје биљке, и једни и други су нам добродошли.
       Велика пажња се посвећује најмлађим члановима.
       Чланарина за 2010. годину износи 500,oo динapa.
       Уплату можете извршити општом уплатницом у свакој банци или пошти. Подаци за уплату:
Уплатилац:          Ваше име, презиме и адреса
Прималац:            Друштво кактусара Србије, Београд
Сврха уплате:      Чланарина
Број рачуна:          340-25427-85
Позив на броја:
   Упишите само "Чланарина 2010".
       Чланарину можете платити и благајнику или председнику на састанку неке од секција.
       Након тога, ако раније нисте били члан, пошаљите обавештење електронском поштом на адресу секретара Друштва или јавите телефоном председнику или секретару Друштва да сте уплатили чланарину као и своју тачну адресу.
 
→→→→→ Č l a n s t v o  -  I n f o r m a c i j e ←←←←←
Шта тиме добијате:
-  Уколико сте у могућности, можете да се  укључите у рад неко од секција по вашем избору и на њеним редовним и ванредним скуповима учествујете у дискусијама, слушате предавања, постављате питања о својим проблемима и дајете одговоре на туђа питања;
-  Отвориће Вам се врата великог броја наших збирки како за разгледање, тако и за размену и куповину лепо и стручно однегованих биљака које Вам недостају у колекцији, па и оних које по цвећарама никада нећете наћи;
Но, важније од свега, стећи ћете пуно пријатеља спремних на дружење, разговор и сарадњу који деле Вашу љубав према кактусима и другим сукулентима.