Društvo kaktusara Srbije
 


 
Početna
 
Prijem
Najave
Reportaže
Kolekcije
Zanimljivosti
 
Dostupna
A r h i v a
1994-2011
 
Ne zaboravite:
Svakog drugog utorka u mjesecu, od 18:30 do 20:30 sati,
biva druženje kaktusara u Botaničkoj bašti "Jevremovac" u Beogradu!
 
Zahvalnica:
Društvo kaktusara Srbije se zahvaljuje upravi Botaničke bašte "Jevremovac" u Beogradu za dodijeljeni prostor za okupljanje kaktusara.
 

N a j a v e


1994. - 2014. --- 20. rođendan Društva!

          Povodom dvadesetogodišnjice postojanja Društva u planu je organizovanje prigodnih manifestacija tokom proljeća i jeseni ove godine. Detaljne i blagovremene informacije mogu se dobiti od predsjednika Društva, Stevana Avramova - "Kontakti" sa početne stranice.
 
Evo i jedne konkretne informacije od Jovana Ćirkovića:
 
"Sajam Hortikulture 2014, 3. - 6. aprila 2014. godine

Kao i prošle godine, i ove godine smo pozvani da učestvujemo na Sajmu hortikulture. Na sastancima Društva smo se dogovorili da to opet bude izložba biljaka iz što više kolekcija. Oni koji dolaze na sastanke Društva već sve znaju ali zbog onih koji nemaju baš uvek vremena za to evo u nekoliko reči:

1. Komunikacije
Pošto sam ja preuzeo ulogu moderatora u ovome, moj telefon je 063/32 98 93. Možete me pozvati u bilo koje razumno vreme. Možete koristiti ili ovaj forum i ovu temu, možete mi slati e-mail na office@dinagent.com. Sve informacije ima i Stevan pa i njega možete kontaktirati.

2. Biljke
Ko god misli da ima makar i samo jednu vrednu biljku koju vredi pokazati ostalima, neka je lepo "umije" (i saksiju, naravno) i donese u sredu, 2. aprila. Verovatno ćemo nakupiti dovoljno biljaka.

3. Štand
Ovog puta sajam neće biti u hali 1 već u hali 5. (nekadašnja BAZAR hala) i ispred nje. Tačan položaj i izgled štanda, na žalost, još nemamo, ali to neće biti problem. Raspored biljaka ćemo opet prepustiti damama. Ma, snaćićemo se. Kao i uvek!

4. Dežurstva
Kao i prošle godine, uvek neko mora biti na štandu. I to ne jedan već dvoje. Naše biljke su ne samo nama veoma vredne i atraktivne. Stoga molim sve koji imaju volje i vremena da mi jave u kom terminu bi mogli preuzeti obavezu dežurstva. Najbolje je preko PP ili na moj e-mail. Ovih dana ću sve pažljivo pratiti. Po pravilu, kritični su četvrtak i petak (3. i 4. april) pre podne. Ja ću nekako uskladiti Vaše želje i mogućnosti sa potrebama i objaviti konačan raspored dežurstava.

5. Razno
Ko god ima neku dobru ideju (i mogućnost za njenu realizaciju) šta bi moglo da poboljša naš nastup neka je izloži.

Pozdrav, Joca"

Nekad bješe ovako - Podsjetimo se ... Beogradski Sajam 2007. godine!

   


U toku je
Izložba Društva kaktusara Srbije
na beogradskom Sajmištu - 4. do 7. aprila 2013 godine.

2. jun 2012. godine
I ove godine, kao što prethodne bješe, zakazan je
Susret kaktusara u Zemunu
kod Stevana Avramova.
Stevan nas, sa nekim svojim novostima, poziva i očekuje u što većem broju!

Posjetite stranice Društva na fejsbuku i kao blogspot, a koje uređuje Vlada Ranković! Pomozite raznim prilozima kako bi stranice bile što zanimljivije.

http://www.facebook.com/DrustvoKaktusaraSrbije

http://drustvokaktusarasrbije.blogspot.com