Društvo kaktusara Srbije
 


 
Početna
 
Prijem
Najave
Reportaže
Kolekcije
Zanimljivosti
 
Dostupna
A r h i v a
1994-2011
 
Pisaćemo i stavljati priloge o raznim zanimljivostima vezanim za ovaj naš hobi .
Stavljaćemo i informacije o nekim novim saznanjima o našim biljkama.
Očekujemo priloge o zanimljivostima iz kolekcija, sa putovanja, iz literature, sa interneta i tako dalje. Sve što se želi ponuditi, moguće je ovdje. Hvala!
Z a n i m lj i v o s t i

Prilog br.7
-------------
Argentina, Jujuy, Quebrada de Humahuaca - El Pucará de Tilcara y El Jardín Botánico de Altura   →→→→→  Album   i malo teksta o oblasti, tvrđavi i kaktusima iz bašte.

Prilog br.6
-------------
Kaktusi u "milosti ljudskoj i mravljoj", mulita pomaže, lagarto se našao uz mravinjake   →→→→→  Album.01   i nekoliko pojedinačnih fotografija.

Prilog br.5
-------------
Vesna Milosavljević ..... Texas, Rio Grande, Big Bend, Boquillas Canyon ..... kaktusi, kaktusi i ..... više nam ništa ne treba otuda   →→→→→  Album.01 ..... Album.02   i nekoliko pojedinačnih fotografija.

Prilog br.4
-------------
Daske od kaktusa, slana pustinja, hotel od soli, Echinopsis atacamensis, Bolivija u snovima kaktusara, ..... surovost i izvanredna ljepota   →→→→→  Album.01   i nekoliko pojedinačnih fotografija.

Prilog br.3
-------------
Cereus uz obalu Atlantika, po livadama i šumarcima, pored potoka i rijeka, uz jezera i bare i po naseljima Urugvaja ..... koje "visočanstvo" se ne mora puzeći tražiti kao frajleje   →→→→→  Album.01

Prilog br.2
-------------
U ovom prilogu, u albumima, su fotografije sa prirodnih staništa kaktusa i drugih biljaka, a načinjene od kraja 2005. do kraja 2010. godine po jugoistoku-istoku Urugvaja  →→→→→  Album.01 ..... Album.02 ..... Album.03

Prilog br.1
-------------
Dok ne prispiju svježiji prikazi nekakvih zanimljivosti, evo jedan album od fotografija načinjenih u Domikanskoj Republici, Haitiju i Argentini, u Buenos Airesu  →→→→→  Album.01